top of page
Huvudbild - tjänster-stubb.jpg

Stubbfräsning

Det finns många anledningar till att en stubbe skall avlägsnas, såsom minskad risk för skador på rotorbladen hos robot- eller gräsklippare, frigörande av utrymme, plantage av ett nytt träd, slippa trimmandet av ogräs och småbuskage kring stubbarna eller helt enkelt en önskan om en större och friare grön yta. Borttagning av stubbar är något som utan de rätta verktygen dessvärre väldigt lätt kan bli en stor tidsomfattande och arbetskrävande process. Att gräva upp stubben kostar generellt mer också och lämnar stora tryckskador på marken efteråt.

Stubbfräsning är ett av de mest skonsamma alternativen för att avlägsna din stubba. Vår maskin är utrustad fyrhjulsdrift, schaktblad, diff, dubbelmontage på framdäcken och tar sig fram till de mest oåtkomliga områdena utan att lämna tryckskador på gräsmattan. Stubben fräses sedan effektivt ned där djupet varieras beroende på tjänsten du beställt, vilket i slutändan innebär en besparing av tid och resurser. Stubben behöver också inte heller transporteras bort då träflisen kan användas som utfyllnadsmaterial i gropen efteråt, vilket ofta medför en lägre totalkostnad. 

På Segervalds mark- och stubbfräs har vi både erfarenheten och kompetensen att erbjuda ett stort utbud av högkvalitativa tjänster, allt för att kunna skräddarsy en lösning till just ditt problem.

 

Vi erbjuder Skötselfräsning, Djupfräsning, Busk- och Häckfräsning, Specialanpassad fräsning samt Expressfräsning. För mer information om dessa tjänster, se deras respektive sida.

 

Låt oss hjälpa dig att avlägsna dina stubbar och bespara dig både knäckta ryggar och dåligt humör. 

skötselfräsning.jpg
Skötselfräsning

Genom att avlägsna onödiga stubbar kan du skapa större gröna ytor att använda.

djupfräsning.jpg
Djupfräsning

Om du planerar att plantera ett nytt träd efter stubben är djupfräsning ett alternativ för dig

buske-häckfräsning.jpg
Buske&häckfräsning

Det finns flertal goda anledningar till att fräsa bort buskage. Gör det snabbt och enkelt med hjälp av oss.

specialfräsning.jpg
Specialfräsning

Vi fräser bort stubbar och rötter kring svåråtkomliga med centimeter precision

stubbfräsning .png
Expressfräsning

Behöver du hjälp akut? då kan du välja expressfräsning. Vi utför även arbetet på helger 

stubbmätning.jpg

Vad kostar det att fräsa stubbar?

Priset för stubbfräsning baseras på diametern på stubben där marken och stubben möts. Om du mäter diametern på stubben så kan vi snabbt räkna fram ett pris åt dig. Vi kommer gärna ut på ett kundbesök där vi går igenom vilken fräsningsmetod som passar bäst för er, samtidigt gör vi en riskbedömning runt området och omgivningen. 

 

Återställande av mark efter stubbfräsning se ”övriga tjänster” 

Tack för ditt meddelande

bottom of page