top of page

Övriga tjänster

5_edited.jpg

Jordprov

För att säkerställa bättre skötsel och friskare gräsmatta rekommenderar vi att man tar ett jordprov minst en gång per år vid samma tid på säsongen. Utefter vad svaret blir kan man alltid sätta ihop ett anpassad skötselschema för just din gräsmatta. 

Kopia av Namnlös-2.jpg

Skötselschema

För att garantera och säkerställa ett bra skötselschema under en säsong planerar vi tillsammans med kunden/beställare vilka åtgärder som behövs under säsongen samt vilka gräsfrön, gödsel och övriga material som behövs för att gräsmattan ska kunna få den näring som behövs under rätt tid med rätt arbete.  

jordd2.jpg

Återställning av mark

Fräsdjupet ligger oftast ner 40 cm under marknivå för att få bort hela stubben. Efter stubbfräsningen schaktar vi bort flis, jord, sten och övrigt material från stubben (fräsytan) för att sedan återställa (extra) ytan till en jämn yta för att sedan kunna lägga på ny matjord, gräsfrön och gödsel. Med våran fyrhjulsdrivna stubbfräs med diff och schaktblad gör det enkel för kunden och man få ett bra resultat efter utfört arbete.

Kopia av Namnlös-3.jpg

Bortforsling

Att forsla bort material efter ett arbete som tex stubbfräsning, häckklippning, vertikalkärning och andra material, anpassar vi oss efter arbetets volym och beställer fordon efter det. Denna tjänst kombineras oftast tillsammans med trädfällning och stubbfräsning.

bottom of page